MetallicGR

Πιο εύκολη η αναζήτηση πληροφοριών στο app της Google

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πιο εύκολη η αναζήτηση πληροφοριών στο app της Google]http://www.hwbox.gr/images/news_images/android.jpg[/NEWS_IMG] Ένα χαρακτηριστικό που έλειπε από την αναζήτηση στο Google search του Android είναι και η αναζήτηση πληροφοριών μέσα από τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές.

Το In App search είναι η νέα προσθήκη της Google στο λειτουργικό σύστημα Android, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει την αναζήτηση οποιασδήποτε πληροφορίας τόσο στο διαδίκτυο όσο και στις εγκατεστημένες εφαρμογές της συσκευής. Για παράδειγμα, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει επαφές, φωτογραφίες και βίντεο μέσα από διάφορες (εγκατεστημένες) εφαρμογές όπως το Gmail, το Spotify αλλά και το YouTube.

Φυσικά το feature λειτουργεί και σε offline mode εφόσον οι πληροφορίες βέβαια βρίσκονται αποθηκευμένες στο τηλέφωνο, όπως για παράδειγμα το πιο πρόσφατο μήνυμα στο Messenger με μια "άκρως σημαντική διεύθυνση"! Η Google αναφέρει πως θα διευρύνει στο άμεσο μέλλον την υποστήριξη εφαρμογών προσθέτοντας τα Facebook Messenger, LinkedIn, Evernote, Glide, Todoist και το Google Keep.

[img_alt=Πιο εύκολη η αναζήτηση πληροφοριών στο app της Google]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69072.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now