MetallicGR

SSDs στον "standard εξοπλισμό" των laptops μέχρι το 2018

Recommended Posts

[NEWS_IMG=SSD στον "standard εξοπλισμό" των laptops μέχρι το 2018]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Νέα έρευνα αναφέρει πως μέχρι το 2018 οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές laptop θα μεταβούν από τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους σε SSD.

Η πρόβλεψη αυτή του DRAMeXchange στηρίζεται τόσο στην γρήγορη βελτίωση των επιδόσεων και την αύξηση της χωρητικότητας στα τωρινά μοντέλα που κυκλοφορούν, όσο και στη διαρκή μείωση των τιμών των μονάδων ανά gigabyte κάτι που ενδεχομένως να προσελκύσει το ενδιαφέρον περισσότερων κατασκευαστών και σε όλες τις κλίμακες τιμών (και κυρίως στα χαμηλά στρώματα).

Η αλλαγή από το παραδοσιακό μέσο αποθήκευσης σε SSD μπορεί να επιφέρει πολλά θετικά τόσο στους κατασκευαστές από κατασκευαστικής άποψης, όσο και στους τελικούς χρήστες μιας και μιλάμε για γρήγορα συγκριτικά μέσα αποθήκευσης που θα προσφέρουν γρήγορο boot time στα συστήματα ενώ θα προσφέρουν και μεγαλύτερη ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης.

[img_alt=SSD στον "standard εξοπλισμό" των laptops μέχρι το 2018]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69075.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now