MetallicGR

Το πιο ήσυχο ποντίκι της αγοράς ανήκει στη Logitech!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το πιο ήσυχο ποντίκι του κόσμου ανήκει στη Logitech]http://www.hwbox.gr/images/news_images/logitech.jpg[/NEWS_IMG] Τα πρώτα της "ήσυχα" ποντίκια λανσάρει η Logitech στην αγορά, τα M330 Silent Plus και το M220 Silent Wireless.

Η Logitech θεωρεί πως ζούμε σε έναν κοινωνικό χώρο όπου μοιραζόμαστε συνήθως με άλλους ανθρώπους ενώ πολλές φορές η απλή ησυχία μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ την "αύρα" του χώρου. Με αυτό το σκεπτικό η Logitech δημιουργεί τα M330 Silent Plus και M220 Silent, δύο ποντίκια που υπόσχονται σχεδόν μηδενικό θόρυβο κατά τη χρήση τους. Η αίσθηση του κλικ παραμένει η ίδια σύμφωνα με την εταιρία, όμως η παραγόμενος θόρυβος έχει μειωθεί κατά 90% οδηγώντας σε near-silent αποτελέσματα.

To M330 Silent Plus περιλαμβάνει μια 24-μηνη μπαταρία και grips που κατασκευάζονται από απαλή γόμα για μέγιστη άνεση. Το M220 Silent από την άλλη έρχεται με μικρότερης διάρκειας μπαταρία (18 μηνών) και αμφιδέξια σχεδίαση για χρήση από αριστερόχειρες και δεξιόχειρες και "φορητή σχεδίαση" λόγω της ασύρματης σύνδεσης. Τα εν λόγω ποντίκια θα κάνουν και την εμφάνισή τους στην επερχόμενη IFA 2016. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει μέσα στον Σεπτέμβριο και τέλος οι προτεινόμενες τιμές τους ανέρχονται στα $29.99 και $24.99 για το Plus και το απλό αντίστοιχα.

[img_alt=Το πιο ήσυχο ποντίκι του κόσμου ανήκει στη Logitech]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69077.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now