Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS ROG OC Showdown 2016 - Formula Series]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc3.jpg[/NEWS_IMG] Διαγωνισμός για overclockers από τις κατηγορίες Rookie, Novice και Enthusiast του HWBOT με μητρικές ASUS μπορούν να πάρουν μέρος και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα όπως μια ακυκλοφόρητη ακόμα μητρική της ASUS.

Ο πρώτος γύρος των Formula Series του ROG OC Showdown 2016 ξεκίνησε στις 26 του μήνα και προσκαλεί όσους είναι στις κατηγορίες Rookie, Novice και Enthusiast της overclocking κοινότητας HWBOT να πάρουν μέρος σε τρία benchmarks έως και τις 26 Σεπτεμβρίου. Οι overclockers θα πρέπει να έχουν στη κατοχή τους μια μητρική κατασκευής της ASUS ενώ επιμέρους περιορισμοί αναγράφονται σε κάθε ένα από τα τρία stages του γύρου.

Μετά το πέρας και του δεύτερου γύρου που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί οι πόντοι θα προσμετρηθούν για την ανάδειξη της πρώτης τριάδας. Ο 1ος θα κερδίσει μια επόμενης γενιάς ROG μητρική, ένα Open Benchtable, ένα Delid-Die-Mate tool καθώς και ένα τρόπαιο ενώ οι άλλοι δύο θα λάβουν τα ίδια πλην του τροπαίου.

XTU

GPUPI 1B

x265 Benchmark

[img_alt=ASUS ROG OC Showdown 2016 - Formula Series]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69081.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now