MetallicGR

Acer Predator 21 X: Gaming laptop με δύο GTX 1080 σε SLI

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Acer Predator 21 X: Gaming laptop με δύο GTX 1080 σε SLI]http://www.hwbox.gr/images/news_images/acer.jpg[/NEWS_IMG] Η Acer ανακοίνωσε στα πλαίσια της IFA 2016 το νέο της gaming φορητό υπολογιστή ο οποίος είναι ταχύτερος και από αρκετά desktop μηχανήματα.

Το όνομα αυτού, Predator 21 X και τοποθετείται στη κορυφή του lineup της εταιρίας - και δικαίως αφού χρησιμοποιεί δύο GeForce GTX 1080 σε SLI για βέλτιστες επιδόσεις σε πλήθος απαιτητικών εφαρμογών και φυσικά gaming. Επιπρόσθετα το laptop θα ενσωματώνει πολλές τεχνολογίες που μέχρι σήμερα δεν είχαν κάνει την εμφάνισή τους στη συγκεκριμένη αγορά. Οι διαθέσιμοι επεξεργαστές του αντλούνται από την 7η γενιά Core της Intel (δεν αναφέρονται μοντέλα για την ώρα) ενώ η κορυφαία παραλλαγή, όπως προαναφέραμε, έρχεται με δύο desktop κλάσης GTX 1080 σε διάταξη SLI.

Όπως διακρίνεται αμυδρά από την ονομασία του, το νέο φορητό Gaming σύστημα της Acer έχει διαγώνιο οθόνη 21 ίντσες, μέγεθος που δε συναντάμε συχνά ενώ παράλληλα είναι κυρτής σχεδίασης, ανάλυσης 2560 Γ— 1080 pixel και τεχνολογίας IPS. Στα ενδότερα, η Acer έχει προσθέσει μηχανικό πληκτρολόγιο με διακόπτες Cherry MX με πέντε προγραμματιζόμενα πλήκτρα ενώ το numpad μπορεί να μετατραπεί σε touchpad, κάτι αρκετά πρωτοποριακό στον χώρο.

Η Acer χρησιμοποιεί ένα αρκετά πομπώδες σύστημα ψύξης που αποτελείται από πέντε ανεμιστήρες blower τύπου και πολλαπλά heatpipes που διαπερνούν καίρια υποσυστήματα όπως τις κάρτες γραφικών και τον επεξεργαστή. Οι AeroBlade ανεμιστήρες αξίζει να σημειωθεί πως είναι μεταλλικοί. Δεδομένης της κατασκευής με την κυρτή οθόνη και το ασύλληπτο hardware το σύστημα θα προορίζεται μόνο για όσους θέλουν το απόλυτο κάτι που θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη φορητότητα.

[img_alt=Acer Predator 21 X: Gaming laptop με δύο GTX 1080 σε SLI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69082.png[/img_alt]

[img_alt=Acer Predator 21 X: Gaming laptop με δύο GTX 1080 σε SLI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69083.png[/img_alt]

[img_alt=Acer Predator 21 X: Gaming laptop με δύο GTX 1080 σε SLI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69084.png[/img_alt]

[img_alt=Acer Predator 21 X: Gaming laptop με δύο GTX 1080 σε SLI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69085.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εντυπωσιακότατο θα έλεγα αλλά γιατί να δώσει κάποιος 3.000$ για να παίζει σε 21'' οθόνη? μιας και το θέμα φορητότητας πάει περίπατο με τούτο!

Οι 2x1080gtx δεν ξέρω αμα θα τα καταφέρουν βέβαια στην ανάλυση 2560x1080p, δεν έβαζαν καλύτερα 2xTitan? :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει λογική πάνω σε αυτό το μοντέλο.

Παράδειγμα είσαι gamer φοιτητής, ότι και να λέμε πόσο συχνά σηκώνουμε τον πισινό μας για να πάμε σε LAN party? Αυτό το ιντερνετ σχεδόν ποτέ! Αρα όποιος το πάρει μπορεί να το μεταφέρνει λίγες φορές τον χρόνο (φοιτητικές διακοπές) σε ένα backpack.

Ένα desktop δεν μεταφέρεται τόσο απλά ας είναι και mini atx λόγο περιφεριακών. Προσωπικά μου αρέσουν αυτές οι καινούργιες ιδέες.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now