MetallicGR

Free to Play mode για το EVE: Online

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Free to Play mode για το EVE: Online]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg3.jpg[/NEWS_IMG] Τον Νοέμβριο θα ξεκινήσει το περιορισμένο μεν, δωρεάν δε mode του EVE Online σε μια προσπάθεια των developers να επαναφέρουν τους παίκτες στο μαγικό σύμπαν του παιχνιδιού.

Περίπου μια δεκαετία μετά την επίσημη κυκλοφορία του, το EVE Online μετατρέπεται σε free to play... εν μέρει! Το νέο μεγάλο update για το παιχνίδι κυκλοφορεί τον Νοέμβριο και αναμένεται να φέρει μια επιπλέον επιλογή για όσους δε μπορούν να εγγραφούν στη συνδρομητική υπηρεσία. Μετά το update οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες, τους Omega clones και τους Alpha clones. Οι πρώτοι θα περιλαμβάνουν όσους τωρινούς παίκτες έχουν συνδρομή ενώ οι δεύτεροι αυτούς που παίζουν το παιχνίδι δωρεάν.

Η εν λόγω ιδέα προ-υπήρχε για αρκετό καιρό στο μυαλό του studio ανάπτυξης, όμως οι μειωμένοι αριθμοί των ενεργών χρηστών δεν αφήνουν άλλη επιλογή στους developers παρά τη μεγάλη κοινότητα που χαίρει το παιχνίδι όλα αυτά τα χρόνια.

[img_alt=Free to Play mode για το EVE: Online]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69157.png[/img_alt]

<iframe width="800" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/iBWyoHvT5eU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now