MetallicGR

Καθυστερούν οι αποστολές Galaxy Note 7 από τη Samsung

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Καθυστερούν οι αποστολές Galaxy Note 7 από τη Samsung]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Καθυστέρηση λόγω... φωτιάς μιας και ορισμένα Galaxy Note 7 βρέθηκαν λιωμένα σύμφωνα με αναφορές όταν συνδέθηκαν για φόρτιση.

Η Samsung ερευνά παρτίδες του νέου της smartphone Galaxy Note 7 για πιθανά προβλήματα μετά από αναφορές χρηστών για φωτιά κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Σε σχετική ανακοίνωση που δημοσίευσε το Reuters η Samsung δεν ανέφερε τους ακριβείς λόγους για την καθυστέρηση των αποστολών, ούτε σε ποιες ακριβώς περιοχές θα γίνει αυτό. Μετά το περιστατικό που πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη, υπήρξε μερική σύγχυση στον κύκλο των επενδυτών.

Σημειώνεται ότι η συσκευή χρησιμοποιεί το πρότυπο σύνδεσης USB Type-C για τη φόρτιση και ήδη γνωρίζουμε πως στην αγορά κυκλοφορούν αρκετά καλώδια τρίτων κατασκευαστών που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις και μπορούν να ευθύνονται για το φαινόμενο.

[img_alt=Καθυστερούν οι αποστολές Galaxy Note 7 από τη Samsung]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69158.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now