MetallicGR

Νέες Trident Z DDR4 της G.Skill στα 3866MHz και χωρητικότητες 32GB

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέες Trident Z DDR4 της G.Skill στα 3866MHz]http://www.hwbox.gr/images/news_images/gskill.jpg[/NEWS_IMG] Νέα μοντέλα με χρονισμούς 3866MHz και timings C18 έρχονται σύντομα από τη G.Skill σε kit των 4x8GB και με τάση λειτουργίας εντός των ορίων του JEDEC.

Η αναγνωρισμένη κατασκευάστρια επανέρχεται με μια νέα έκδοση των Trident Z της. Συγκεκριμένα, το νέο Kit κατασκευάζεται ειδικά για τη πλατφόρμα των Skylake επεξεργασρτών και η εταιρία τις δοκιμάζει με έναν ταπεινό Core i5 6600K χρονισμένο στους εργοστασιακούς χρονισμούς της Intel. Το DDR4 kit σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρίας αποτελεί το υψηλότερα χρονισμένο 4x8GB kit συνολική χωρητικότητας 32GB που έχει κυκλοφορήσει η εταιρία μιας και το αμέσως προηγούμενο με την ίδια τάση έτρεχε στα 3600MHz.

Το βελτιωμένο batch με IC της Samsung υποδηλώνει πως οι νέες μνήμες θα μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα σε συνθήκες overclocking, κάτι που απασχολεί πάντοτε την κοινότητα των extreme overclockers παγκοσμίως.

[img_alt=Νέες Trident Z DDR4 της G.Skill στα 3866MHz]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69269.png[/img_alt]

[mag_full=Νέες Trident Z DDR4 της G.Skill στα 3866MHz]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69268.png[/mag_full]

Link to comment
Share on other sites

με έναν ταπεινό Core i5 6600K χρονισμένο στους εργοστασιακούς χρονισμούς της Intel.

προφανος γιατι overclocked η non-K δεν θα αντεχε αυτην την συχνοτητα......:triumphant:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now