MetallicGR

Φήμη: Με cardridge η νέα κονσόλα της Nintendo

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φήμη: Με cardridge η νέα κονσόλα της Nintendo]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG] Πληροφορίες αναφέρουν πως η επερχόμενη κονσόλα της Ιαπωνικής Nintendo θα κυκλοφορεί και με cardridge ενώ θα έχει πολλές "υβριδικές" δυνατότητες.

Η πηγή των πληροφοριών μίλησε στη Wall Street Journal που είναι αρκετά κοντά στην εταιρία αναφέρουν πως η κονσόλα θα ενσωματώνει αρκετές hybrid δυνατότητες που θα της επιτρέψουν να παίξει παιχνίδια και από cardridges. Φυσικά, τα παραπάνω ίσως δεν εκπλήξουν πολλούς λάτρεις της εταιρίας μιας και ακόμη και σε πιο πρόσφατα μοντέλα της, όπως το 3DS, βλέπουμε να κυριαρχεί το πρότυπο, κυρίως λόγω της αυξημένης ασφάλειας που προσφέρει έναντι των τυπικών οπτικών μέσων.

Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές για μια φορητή κονσόλα η οποία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με τη κανονική κάτι που θα μάθουμε ενδεχομένως τον ερχόμενο Μάρτιο του 2017.

[img_alt=Φήμη: Με cardridge η νέα κονσόλα της Nintendo]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69307.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now