MetallicGR

Νέα waterblocks για τις EVGA GTX 1080 FTW GPUs από την EK

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα waterblocks για τις EVGA GTX 1080 FTW GPUs από την EK]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ek.jpg[/NEWS_IMG] Όλο και περισσότερες κάρτες γραφικών καλύπτει πλέον η Σλοβένικη EK Water Blocks και πλέον έρχεται η σειρά της EVGA με τα custom μοντέλα της.

Συγκεκριμένα η εταιρία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα waterblocks για τις custom κάρτες γραφικών της σειράς FTW με full cover σχεδίαση κάτι που σημαίνει πως καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το PCB ψύχοντας ενεργά τον πυρήνα, τις μνήμες και τα VRM για αποδοτικότερη λειτουργία και πιο σταθερά overclocks. Η EK Water Blocks αναφέρεται για άλλη μια φορά στη σχεδίαση split-flow cooling engine που λειτουργεί το ίδιο καλά άσχετα με τη διεύθυνση του ψυκτικού υγρού στο κύκλωμα ενώ δηλώνει πως μπορεί να λειτουργήσει το ίδιο αποδοτικά και με πιο αδύναμες αντλίες.

Όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις, το waterblock έρχεται σε δύο εκδόσεις με επινικελωμένη επίστρωση και με κορυφή ακετάλης και νίκελ ενώ προαιρετικά δίνεται και συμβατό backplate. Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει από τις 15 Σεπτεμβρίου μέσω του site της εταιρίας με προτεινόμενες τιμές 122.95? για τα waterblock και 29.95?/37.95? για τα μαύρα και νίκελ backplates αντίστοιχα.

https://www.ekwb.com/news/evga-geforce-gtx-1080-ftw-water-blocks-available-for-pre-order/

[img_alt=Νέα waterblocks για τις EVGA GTX 1080 FTW GPUs από την EK]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69324.png[/img_alt]

[img_alt=Νέα waterblocks για τις EVGA GTX 1080 FTW GPUs από την EK]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69323.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now