MetallicGR

Features από το Redstone 2 update των Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Features από το Redstone 2 update των Windows 10 'αναδύονται']http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Το επόμενο μεγάλο update για τα Windows 10 ετοιμάζει η Microsoft και οι enthusiasts καταπιάνονται "ψαχουλεύοντας" τις τωρινές εκδόσεις για στοιχεία!

Στις 31 Αυγούστου οι Insiders της Microsoft υποδέχθηκαν μια νέα build (14915) η οποία περιλαμβάνει οπτικές βελτιώσεις και ως συνήθως, κρύβει πολλά... μυστικά για τα επόμενα σχέδια της Microsoft. Η κοινότητα ξεκίνησε μέσα σε λίγες ημέρες να παρουσιάζει στοιχεία που έχουν να κάνουν με μελλοντικές προσθήκες οι οποίες πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους στο επόμενο Redstone (2) update των Windows 10.

Συγκεκριμένα η επιλογή "BlueLightReduction" εμφανίστηκε μεταξύ άλλων και προορίζεται για όλους τους χρήστες του λειτουργικού άσχετα με τη πλατφόρμα. Όπως προϊδεάζει το όνομά του, το feature θα τοποθετεί ένα ειδικό software-based φίλτρο, αντίστοιχο με αυτό των Android-iOS που στόχο έχει να μειώσει τη κόπωση των ματιών, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Για την ώρα, δε γνωρίζουμε εάν θα λειτουργεί και στις BSoDs των Windows 10, όμως θα ήταν κάτι αρκετά ευπρόσδεκτο.

Επιπλέον, υπάρχουν αναφορές πως το Redstone 2 Θα φέρει και ανασχεδιασμένο Action Center, για την Mobile έκδοση των Windows 10, ενώ ορισμένες αλλαγές για ευχρηστία θα προστεθούν και στη κανονική έκδοση του λειτουργικού.

[img_alt=Features από το Redstone 2 update των Windows 10 'αναδύονται']http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69326.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Έτσι, βγάλτε 2ο update γιατί το 1ο πήγε τόσο καλά...

χαχα , σωστος , αλλα ενα cumulative σε εμενα ρημαξε ενα σωρο πραγματα (εχω σχετικο thread παραδιπλα). ΙΣΩΣ με αυτο λυθει το θεμα μου, για να αποφυγω τα format γιατι , οτι και αν εχω κανει , δε δουλεψε :\

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now