MetallicGR

Razer Ornata: Keyboard με διακόπτες μεμβράνης & tactile feedback

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Razer Ornata: Keyboard με νέους διακόπτες μεμβράνης]http://www.hwbox.gr/images/news_images/razer.jpg[/NEWS_IMG] Νέοι διακόπτες που συνδυάζουν τα θετικά των μηχανικών και των μεμβράνης φέρνει η Razer στην αγορά με το νέο gaming πληκτρολόγιο Ornata.

Οι απλοί χρήστες σύμφωνα με τη Razer επιλέγουν πληκτρολόγια με διακόπτες μεμβράνης για μεγαλύτερη άνεση και μηχανικούς, όταν το περιβάλλον επιζητεί άμεσα πατήματα των πλήκτρων, τη κατάλληλη στιγμή. Ακολουθώντας τα βήματα άλλων γνωστών εταιριών του χώρου, η Razer αποκαλύπτει και αυτή μια νέα τεχνολογία διακοπτών, ένα μείγμα με τα καλύτερα στοιχεία των μηχανικών και των μεμβράνης σε ένα πακέτο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η Razer οι διακόπτες είναι άνετοι και προσφέρουν την clicky αίσθηση των μηχανικών.

Το Ornata φέρει πολλά χαρακτηριστικά από άλλα πληκτρολόγια της εταιρίας όπως τη "τεχνολογία" Razer Chroma που επιτρέπει τον φωτισμό κάθε πλήκτρου ξεχωριστά ενώ μαζί παρέχεται και πλήθος έτοιμων lightning προφίλ παρμένα από γνωστούς τίτλους όπως τα Overwatch και Call of Duty: Black Ops III. Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά, συναντάμε και το αφαιρούμενο wrist rest. Οι προτεινόμενες τιμές για τα Ornata Chroma και Ornata ανέρχονται σε 109.90? και 89,90? αντίστοιχα και η διαθεσιμότητά τους ξεκινά μέσα στον Οκτώβριο.

Product features:

Razer Mecha-Membrane Technology

Mid-height keycaps

Razer Chroma backlighting

Ergonomic wrist rest

Razer Synapse enabled

Fully programmable keys with on the fly macro recording

10-key roll over

Dedicated Gaming Mode

Anti-ghosting capability for up to 10 simultaneous key presses

Approximate size:

o Length: 463 mm / 18.22 in

o Width: 154 mm / 6.06 in

o Height: 31 mm / 1.22 in

Approximate weight: 950 g / 2.1 lbs

[img_alt=Razer Ornata: Keyboard με νέους διακόπτες μεμβράνης]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69309.png[/img_alt]

[img_alt=Razer Ornata: Keyboard με νέους διακόπτες μεμβράνης]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69310.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now