MetallicGR

Πλησιάζει το πρώτο κύμα των Xbox games για Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πλησιάζει το πρώτο κύμα των Xbox games για Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft ανακοίνωσε τα πρώτα παιχνίδια για το feature Xbox Play Anywhere τα οποία θα τρέχουν και στο λειτουργικό Windows 10.

Σε σχετικό blog post της η Microsoft δηλώνει πως τα πρώτα games για το Xbox που θα περάσουν και στη πλατφόρμα το PC βγαίνουν σε προ-παραγγελία και έτσι οποιοσδήποτε μπορεί να τα αποκτήσει από το εκάστοτε Store των δύο πλατφορμών. Το πρώτο κύμα των παιχνιδιών αποτελείται από το ενδιαφέρον sci-fi adventure ReCore, το racing Forza Horizon 3 καθώς και το γεμάτο αδρεναλίνη multiplayer shooter Gears of War 4. Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των παραπάνω τίτλων είναι 13, 23 Σεπτεμβρίου και 11 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Το Xbox Play Anywhere επιτρέπει σε όσους αγοράσουν κάποιο παιχνίδι που διαθέτει την αντίστοιχη 'πιστοποίηση' να το παίξουν τόσο στη κονσόλα τους όσο και στον υπολογιστή ο οποίος σημειώνεται πως θα πρέπει να έχει Windows 10 εγκατεστημένα. Περισσότερα δείτε εδώ.

[img_alt=Πλησιάζει το πρώτο κύμα των Xbox games για Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69408.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Χμμμ, θα θελα να έπαιζα το Destiny είναι η αλήθεια :)

Καλή κίνηση από την M$ δεν έχει να χάσει κάτι, για να δούμε όμως τι θα μας πει η μεταφορά των τίτλων στους υπολογιστές.

Link to comment
Share on other sites

Το Destiny είναι το μεγάλο κρίμα αυτής της γενιάς. Παιχνίδι για PC που το έβγαλαν στις κονσόλες.... :/

Μαμησε τα, είναι πάρα πολύ ωραίο παιχνιδάκι, τουλάχιστον από αυτά που έχω δει από τα βίντεο.

Από την μια ελπίζω να το δούμε στα PC, από την άλλη όμως παίζει μπάλα και σε Xbox και σε PS, αυτό νομίζω πως θα φρενάρει λίγο τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now