MetallicGR

Google Pixel XL Smartphone με Snapdragon 820

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Google Pixel XL Smartphone με Snapdragon 820]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Η Google αναμένεται να ανακοινώσει το πρώτο smartphone εκτός της σειράς Nexus, ονόματι Pixel XL και σύμφωνα με νέα διαρροή θα φέρει high end specs.

Benchmark του συγκεκριμένου τηλεφώνου εμφανίστηκε στο GeekBench4 και έτσι έχουμε τα πρώτα τεχνικά χαρακτηριστικά από τη βάση δεδομένων του. Η Google ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα αφήσει πίσω της τη σειρά τηλεφώνων Nexus, αλλάζοντας πρακτικά την ονομασία σε Pixel ανασυγκροτώντας έτσι το lineup της. Το νέο Pixel XL θα χρησιμοποιεί τον Snapdragon 820 της Qualcomm, έναν τετραπύρηνο high end επεξεργαστή, ενώ όπως υποδηλώνει το παρακάτω screenshot έρχεται με προεγκατεστημένο το Android 7 Nougat.

Το single και το multithread score του είναι σε αναμενόμενα αλλά υψηλά επίπεδα χάρη στο SoC της Qualcomm ενώ από πλευράς σύνδεσης με τον φορτιστή και τον υπολογιστή θα χρησιμοποιεί το νέο πρότυπο σύνδεσης USB Type-C.

[img_alt=Google Pixel XL Smartphone με Snapdragon 820]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69336.png[/img_alt]

[img_alt=Google Pixel XL Smartphone με Snapdragon 820]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69411.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now