MetallicGR

Νέο Update για το Anniversary Update των Windows 10!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο Update για το Anniversary Update των Windows 10!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Κολλήματα και αστάθειες έρχεται να διορθώσει η Microsoft με νέο hotfix για το Anniversary Update των Windows 10.

Όπως είχαμε αναφέρει και νωρίτερα, μετά την εγκατάσταση του update αρκετοί χρήστες ανέφεραν διάφορα προβλήματα που σχετίζονται κυρίως με τη σταθερότητα του λειτουργικού. Αρκετοί έπεφταν επάνω σε τυχαία κολλήματα που έκαναν μη ανταποκρίσιμο τον υπολογιστή. Εκτός από, άλλοι χρήστες αντιμετώπιζαν διάφορα προβλήματα με ορισμένες webcams, ένα πρόβλημα που σχετίζεται στη συμπίεση των δεδομένων, με μια ρύθμιση που άλλαξε στο νέο update. Φυσικά, υπήρχαν και χρήστες που δε μπορούσαν να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στο λειτουργικό!

Μια από τις λύσεις που έχει προτείνει η Microsoft είναι το rollback στη προηγούμενη έκδοση, μιας και τα αρχεία της διατηρούνται στο ίδιο μέσο εγκατάστασης, συνήθως με τη μορφή Windows.old στο boot μέσο αποθήκευσης. Το νέο patch που διορθώνει (σχεδόν) όλα τα προβλήματα κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου.

[img_alt=Νέο Update για το Anniversary Update των Windows 10!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69445.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now