MetallicGR

Ντεμπούτο για το LG V20: Το πρώτο της αγοράς με Android 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ντεμπούτο για το LG V20: Το πρώτο της αγοράς με Android 7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/lg2.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο smartphone της Κορεάτικης εταιρίας αποκαλύφθηκε και επίσημα και τα specs του εντυπωσιάζουν.

Το smartphone έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης 2560 x 1440 pixel ενώ στο εσωτερικό του συναντάμε τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 ο οποίος συνοδεύεται από 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμου μέσω microSD καρτών μνήμης. Μεγάλο χαρακτηριστικό του, η δεύτερη always on οθόνη του των 160 x 1040 pixel που παρουσιάζει πληροφορίες και ειδοποιήσεις εφαρμογών.

Η LG σε συνεργασία με τη Google είναι και η πρώτη εταιρία που ενσωματώνει το λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat στο smartphone, δίνοντας έτσι προβάδισμα στην πυκνοκατοικημένη αγορά των high end συσκευών. Αν και δεν υιοθετεί τη modular σχεδίαση του G5, το V20 φέρει αποσπώμενη μπαταρία 3,200 mAh, υποστήριξη Quick Charge 3.0 , 802.11ac WiFi, Bluetooth 4.2, NFC, 600 Mbps LTE, μια USB Type-C port καθώς και 32-bit Hi-Fi Quad DAC για ποιοτικό ήχο, εφόσον και τα αρχεία της πηγής είναι αντίστοιχα ποιοτικού φορμάτ. Επιπλέον, μπορεί να ηχογραφήσει σε ποιότητα 24-bit, 48 kHz LPC.

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε μια κάμερα 16MP με OIS, phase detection και contrast autofocus ενώ μπροστά μια των 8MP για τις seflie ανάγκες των χρηστών με εύρος 135 μοιρών για όλη τη παρέα! Τέλος, όσον αφορά την τιμή του, λέγεται ότι το smartphone θα κοστίζει περί τα 600 δολάρια. Για περισσότερα δείτε το Live blog του AnandTech.

[img_alt=Ντεμπούτο για το LG V20: Το πρώτο της αγοράς με Android 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69457.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now