MetallicGR

Και High-end ασύρματα ακουστικά αναμένονται από την Apple

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Και High-end ασύρματα ακουστικά αναμένονται από την Apple]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Εκτός από την αποκάλυψη της 7ης γενιάς iPhone, η Apple ενδέχεται να ανακοινώσει και ένα νέο σετ ακουστικών για τη high end αγορά, μαζί με μια νέα αποκλειστική ασύρματη τεχνολογία.

Η ίδια έγκυρη πηγή που διέθεσε τις πρώτες πληροφορίες για το hardware του επερχόμενου iPhone που αναμένεται σήμερα να δει τα πρώτα φώτα της δημοσιότητας, συμπληρώνει πως η εταιρία με έδρα το Κουπερτίνο ετοιμάζει και μια νέα ασύρματη τεχνολογία, παρόμοια με το Bluetooth, ικανή για να υποστηρίξει τα νέα της ασύρματα ακουστικά.

Η Apple λόγω των υψηλών standards (κατανάλωση, ποιότητα ήχου) που είχε με την ασύρματη τεχνολογία, δε βασίστηκε στο υπάρχον Bluetooth πρότυπο και έτσι δημιούργησε το δικό της. Τα "AirPods" όπως σύμφωνα με φήμες θα ονομάζονται θα βρεθούν ανάμεσα στα κορυφαία ακουστικά της εταιρίας, "εκτοπίζοντας" ουσιαστικά τα Beats στην mainstream κλίμακα τιμών.

Τα ακουστικά είναι απλά η μια όψη του νομίσματος, καθώς η νέα τεχνολογία θα δώσει τη δυνατότητα στην Apple να δημιουργήσει και άλλα συμβατά προϊόντα για home automation και γενικότερα αξεσουάρ για το σπίτι και το αυτοκίνητο, ολοκληρώνοντας έτσι την καθημερινή εμπειρία. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά στην αποκάλυψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο San Francisco.

Mockup του Effah Hanie

[img_alt=Και High-end ασύρματα ακουστικά αναμένονται από την Apple]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69463.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now