MetallicGR

4K video στα 60 FPS θα συλλαμβάνει το iPhone 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=4K video στα 60 FPS θα συλλαμβάνει το iPhone 7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple.jpg[/NEWS_IMG] Η Apple θα βάλει τον πήχη αρκετά ψηλά με το επερχόμενο iPhone που αναμένεται να παρουσιαστεί σε μερικές ώρες.

Το νέο iPhone είναι πρό των πυλών και λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί και επίσημα στο κοινό, μια νέα πληροφορία έρχεται στο φως. Συγκεκριμένα, το iPhone 7ης γενιάς θα μπορεί να συλλάβει βίντεο ανάλυσης 4K με 60 καρέ το δευτερόλεπτο, διπλασιάζοντας έτσι τον αριθμό από το αμέσως προηγούμενο μοντέλο της εταιρίας, iPhone 6S που "τερματίζει" στα 30FPS.

Η ακριβής ανάλυση ανέρχεται στα 3,840 × 2,160 pixels και ο αποθηκευτικός του χώρος θα μπορεί εύκολα να τα βγάλει πέρα με την αυξημένη ζήτηση που έχει μια τέτοια ανάλυση. Παράλληλα ο ισχυρός επεξεργαστής που σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκεται στο εσωτερικό του, θα περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη ισχύ για την κωδικοποίηση του video.

[img_alt=4K video στα 60 FPS θα συλλαμβάνει το iPhone 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69435.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now