MetallicGR

Η δεύτερη γενιά Apple Watch αποκαλύπτεται

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η δεύτερη γενιά Apple Watch αποκαλύπτεται]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Εκτός από το δημοφιλές iPhone, η Apple ανακοίνωσε και τη νέα σειρά του gadget της Apple Watch προσθέτοντας ορισμένα χαρακτηριστικά.

Η πρώτη γενιά μπορεί να εντυπωσίασε από πλευράς κατασκευής και specs, όμως άφησε "παραπονεμένους" όσους έψαχναν υποστήριξη για δίκτυο κινητής τηλεφωνίας και GPS. Η Apple με τη νέα γενιά (δεύτερη για την ακρίβεια) επανέρχεται προσθέτοντας μόνο ένα από τα δύο στο νέο της gadget (GPS) ενώ απαιτεί τη σύνδεση με το iPhone για πολλές λειτουργίες του. Με το GPS όμως ο χρήστης μπορεί να μετρήσει τα βήματά του και άλλες χρήσιμες πληροφορίες χωρίς να έχει το Watch Series 2 συνδεδεμένο στο iPhone του.

Το watchOS 3 βρίσκεται πλέον σε κάθε Watch, πρώτης και δεύτερης γενιάς και ρίχνει στο τραπέζι μερικές βελτιώσεις που σχετίζονται κυρίως με την αμεσότητα των πληροφοριών στον χρήστη. Πλέον, οι αγαπημένες εφαρμογές θα μένουν στη RAM για γρήγορη φόρτωση ενώ θα μπορούν να ανανεώνουν τις πληροφορίες τους στο παρασκήνιο. Οι βελτιωμένες επιδόσεις του νέου επεξεργαστή S2 SiP (System in Package), που ενσωματώνει ένα CPU παραπλήσιο με τον ARM Cortex-A7, ο οποίος πλέον αποτελείται από δύο αντίστοιχους πυρήνες και σύμφωνα με την Apple υπόσχεται κατά 50% καλύτερες επιδόσεις.

Η οθόνη του είναι η πιο φωτεινή που έχει κατασκευάσει ποτέ η Apple με φωτεινότητα 1,000 cd/m2 και έτσι είναι αρκετά ευανάγνωστη ακόμα και σε περιβάλλον με έντονη ηλιοφάνεια. Η κατασκευή του γίνεται από μέταλλο, ατσάλι και πλέον από κεραμικό υλικό που βοηθά στην αντοχή ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Apple είναι αδιάβροχο για έως και 50 μέτρα. Πολλές παραλλαγές από γνωστούς οίκους και εταιρίες έκαναν την εμφάνισή τους στο event κάτι που επισφραγίζει την επιτυχία του στην αγορά. Η τιμή του, θα φτάνει τα 419? στην Ευρώπη και αναφέρεται στην απλή έκδοση. Οι ατσάλινες και κεραμικές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν με τιμές από 649? και 1449? αντίστοιχα, Η διαθεσιμότητα θα ξεκινήσει στις 16 Σεπτεμβρίου, και οι προπαραγγελίες από αύριο, 9 Σεπτεμβρίου.

 

92 (1).jpg

 

92 (2).jpg

 

92 (3).jpg

 

92 (4).jpg

 

92 (5).jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now