MetallicGR

Monoblock της EK για τις νέες Z170 μητρικές της GIGABYTE

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Monoblock της EK για τις νέες Z170 μητρικές της GIGABYTE]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ek.jpg[/NEWS_IMG] Η EK Water Blocks λανσάρει δύο νέα monoblocks για τις μητρικές Z170X Ultra Gaming και UD3 Ultra.

Το EK-FB GA Z170X Ultra είναι το νεότερο δημιούργημα της Σλοβένικης EK Water Blocks, και υπόσχεται αξιόλογη ψύξη του LGA 1151 επεξεργαστή αλλά και του κυκλώματος τροφοδοσίας της μητρικής. Η μητρική που υποστηρίζει είναι η Z170X Ultra Gaming αλλά σύμφωνα με την EK το monoblock είναι συμβατό και με την UD3 Ultra. Το monoblock χρησιμοποιεί την μηχανή ψύξης EK-Supremacy EVO γιοα βέλτιστα αποτελέσματα.

Διαθέσιμες υπάρχουν δύο εκδόσεις του συγκεκριμένου monoblock, με ακρυλική κορυφή και άλλη μια με POM acetal που δένει αρμονικά με το χρώμα του PCB. Αμφότερα είναι διαθέσιμα μέσω του EK Webshop στα 119.95?.

[img_alt=Monoblock της EK για τις νέες Z170 μητρικές της GIGABYTE]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69547.png[/img_alt]

[img_alt=Monoblock της EK για τις νέες Z170 μητρικές της GIGABYTE]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69548.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now