MetallicGR

Ανατιμήσεις σε πολλές συσκευές Apple ελέω iPhone 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ανατιμήσεις σε πολλές συσκευές Apple ελέω iPhone 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35029.jpg[/NEWS_IMG] Η βαρύγδουπη είδηση του iPhone 7 ηχεί ακόμα στα αυτιά των tech geeks όμως η εταιρία ετοιμάζει νέες μειώσεις τιμών σε υπάρχουσες συσκευές.

Οι ανατιμήσεις συνοδεύονται και από ορισμένες αλλαγές στο lineup της εταιρίας αφού για παράδειγμα οι 16GB 64GB εκδόσεις του iPhone 6s θα φύγουν από την αγορά και τη θέση τους θα πάρει αυτή των 32GB αφήνοντας πρακτικά μόνο δύο μοντέλα όπως δείχνει και ο παραπάνω πίνακας. Η αλλαγή ενδιαφέρει κυρίως όσους στοχεύουν το μεγάλο μοντέλο το οποίο πέφτει κατά $200 σε σχέση με το παρελθόν.

Αντίστοιχο σκηνικό συναντάμε και στο μεγαλύτερο 6s Plus. Η σειρά iPad αναβαθμίζεται αντίστοιχα και έτσι ολόκληρο το lineup θα δει μειώσεις συγκριτικά με το παρελθόν, ενώ μοντέλα που κυκλοφορούσαν με 64GB θα αποκτήσουν τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο με την ίδια τιμή.

[img_alt=Ανατιμήσεις σε πολλές συσκευές Apple ελέω iPhone 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69560.png[/img_alt]

[img_alt=Ανατιμήσεις σε πολλές συσκευές Apple ελέω iPhone 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69558.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now