MetallicGR

Το NVIDIA GeForce Experience 3.0 βγαίνει από τη beta

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το NVIDIA GeForce Experience 3.0 βγαίνει από τη beta]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Νέο UI Και επιλογές έρχονται στη νέα έκδοση του συνοδευτικού προγράμματος της NVIDIA που έρχεται με κάθε νέο driver!

Το εργαλείο - αντίστοιχο του Gaming Evolved της AMD - παρουσιάζει μια λίστα με όλα τα εγκατεστημένα παιχνίδια δίνοντας την επιλογή στον gamer με το πάτημα μερικών πλήκτρων να βελτιστοποιήσει τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού για βέλτιστες επιδόσεις στο σύστημά του. Η 3η έκδοση βρισκόταν υπό ανάπτυξη εδώ και μερικές εβδομάδες, όντας σε beta φάση, όμως η NVIDIA σήμερα την απελευθερώνει με πιο λειτουργικό interface και αρκετές under the hood διορθώσεις.

Αρχικά, η NVIDIA αναφέρει πως σε σχέση με τη προηγούμενη έκδοση, το GeForce Expreview 3.0 είναι κατά 3 φορές ταχύτερο από τη 2η έκδοση ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί 50% λιγότερη μνήμη. Το Shadowplay προσφέρει πλέον clip editing ενώ γίνεται πιο προσβάσιμο μέσα από το παιχνίδι. Επιπλέον είναι ικανό να εγγράψει βίντεο 60 FPS και ανάλυσης 4K σε fullscreen και windowed modes και μπορεί να ανεβάσει το αποτέλεσμα στο YouTube, στο Twitch ή στο YouTube Gaming.

Για να χρησιμοποιήσετε βέβαια όλες αυτές τις λειτουργίες θα πρέπει να συνδεθείτε τον λογαριασμό σας στην NVIDIA ή εναλλακτικά με αυτόν του Facebook ή της Google.

[mag_full=Το NVIDIA GeForce Experience 3.0 βγαίνει από τη beta]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69561.png[/mag_full]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now