MetallicGR

Το Raspberry Pi ξεπέρασε τις 10 εκ. πωλήσεις

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Raspberry Pi συμπληρώνει 10 εκ. πωλήσεις!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Η Αγγλική εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Raspberry Pi και που έχει αγαπηθεί τα τελευταία χρόνια από πολλούς χομπίστες και προγραμματιστές ανά τον κόσμο, φτάνει νέο milestone.

Οι συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις λόγω της ταυτόχρονης αύξησης στον τομέα του IoT και των DIY projects του Raspberry Pi αποφέρουν τους πρώτους καρπούς για την εταιρία και επί τη ευκαιρία κυκλοφορεί επίσημα το Raspberry Pi Starter Kit στη (τσουχτερή) τιμή των $99. Το πακέτο περιλαμβάνει το Raspberry Pi 3, μαζί με μια κάρτα μνήμης 8GB με προεγκατεστημένο το NOOBs, μια θήκη της Kinneir Dufort, έναν μετασχηματιστή 2.5 ampere και πληκτρολόγιο/ποντίκι.

Παράλληλα ο CEO του project Eben Upton δήλωσε σε σχετικό δελτίο τύπου πως το Raspberry Pi έχει πουλήσει περί τα 10 εκατομμύρια μονάδες. Σημειώνεται ότι μόλις τον Φεβρουάριο του 2015 ο Upton είχε δηλώσει πως το Project έχει ήδη φτάσει τα 5 εκ. πωλήσεις σε μια αγορά που βρισκόταν ήδη σε πολύ καλό στάδιο ανάπτυξης. Τελειώνοντας, αναφέρει πως η ομάδα θα συνεχίσει τη καλή δουλειά κάτι που έχει καταφέρει χάρη στην τεράστια κοινότητα.

[img_alt=Το Raspberry Pi συμπληρώνει 10 εκ. πωλήσεις]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69567.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now