MetallicGR

Deathmatch και Private matches έρχονται σύντομα στο DOOM

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Deathmatch και Private matches έρχονται σύντομα στο DOOM]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps4.jpg[/NEWS_IMG] Οι λάτρεις του DOOM της id θα χαρούν όταν μάθουν πως το κλασικό mode Deathmatch θα έρθει επιτέλους μέσα στον μήνα.

Μέρος των χαρακτηριστικών θα εμφανιστούν σε σχετικό livestream που θα πραγματοποιήσει ο Marty Stratton της id Software στις 13 Σεπτεμβρίου. Το mode Deathmatch θα κάνει την εμφάνισή του στο παιχνίδι μαζί με private matches για να τονώσουν το ήδη ενδιαφέρον multiplayer.

Το Deathmatch θα ακολουθεί τη λογική του free-for-all (όλοι εναντίων όλων) και αποτελεί μέρος του Free Update 3. Το παιχνίδι έχει ήδη λάβει σημαντικές βελτιώσεις ειδικά με τη προσθήκη του Vulkan API για AMD και NVIDIA κάρτες γραφικών και έτσι μπορεί να τρέξει ακόμα και σε πιο αδύναμο hardware, προσφέροντας υψηλή ποιότητα γραφικών χάρη στη μηχανή id Tech 6.

[img_alt=Deathmatch και Private matches έρχονται σύντομα στο DOOM]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69621.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now