MetallicGR

TSMC: Ρεκόρ πωλήσεων χάρη στο iPhone 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=TSMC: Ρεκόρ πωλήσεων χάρη στο iPhone 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35423.jpg[/NEWS_IMG] Η Ταϊβανέζικη Εταιρία Κατασκευής Ημιαγωγών, aka TSMC δήλωσε πως το 2016 αναμένεται να είναι ένα από τα πιο επικερδή έτη της.

Η αποκάλυψη του iPhone της Apple έφερε αρκετές αντιδράσεις για την απουσία κάποιων "βασικών" χαρακτηρηστικών όπως την υποδοχή για τα ακουστικά, όμως παράλληλα συνάντησε και την ένθερμη υποδοχή όσων πιστεύουν στις αλλαγές... γενικότερα. Η TSMC για άλλη μια φορά αναλαμβάνει να κατασκευάσει τα νέα chip που τροφοδοτούν τη συσκευή, όμως σε αντίθεση με το περσινό μοντέλο στο οποίο βρίσκαμε και SoC, made by Samsung, είναι η μοναδική πάροχος κάτι που έχει κατά συνέπεια, αυξημένα ακαθάριστα έσοδα.

Η Ταϊβανέζικη εταιρία αναφέρει αύξηση σε σχέση με πέρυσι την ίδια περίοδο που φτάνει το 40%, αριθμός που μεταφράζεται πρακτικά σε έσοδα 3 δις δολαρίων (94.31 δις δολάρια Ταϊβάν) από τη περασμένη χρονιά - που έκλεισε με έσοδα 2.12 δις δολάρια (67 δις δολάρια Ταϊβάν). Η αυξανόμενη τάση αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι και το τέλος του έτους, σπάζοντας ακόμη περισσότερα ρεκόρ, τόσο της ίδιας όσο και άλλων εταιριών του χώρου.

[img_alt=TSMC: Ρεκόρ πωλήσεων χάρη στο iPhone 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69652.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now