MetallicGR

Το HWBOT "ψάχνει" έναν και μόνο overclocker μέσα από νέο διαγωνισμό

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το HWBOT "ψάχνει" έναν και μόνο overclocker μέσα από νέο διαγωνισμό]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture44580.jpg[/NEWS_IMG] Η κοινότητα των απανταχού overclockers HWBOT ανακοίνωσε ένα νέο contest με στόχο να στείλει τον πρώτο στα τελικά του World Championship στη Γερμανία.

Έχοντας ήδη συμπληρώσει έξι συμμετοχές από τα άλλα World Series event που πραγματοποιήθηκαν ανά τον κόσμο (μαζί με έναν ακόμη για συνολικά 7 overclockers), το HWBOT ψάχνει τον 8ο που θα συμπληρώσει έτσι τα δίδυμα, για ομαλή διεξαγωγή του τελικού, αποφεύγωντας ουσιαστικά τον μονό αριθμό "7". Ο διαγωνισμός που σκαρφίστηκαν οι άνθρωποι του HWBOT περιλαμβάνει τρία stages και low end hardware όπως Skylake LGA1151 Core i3, Pentium και Celeron επεξεργαστές καθώς και τη RX 460 κάρτα γραφικών της AMD χωρίς περιορισμούς στη ψύξη.

Διαθέσιμα θα υπάρχουν τρία stages, το 3DMark Fire Strike Extreme, το GPUPI 1B for GPU και το Y-Cruncher Pi 1B - benchmarks που στόχο έχουν να ωθήσουν τα δύο σημαντικότερα υποσυστήματα των υπολογιστών CPU & GPU στα όριά τους. Ο νικητής θα φύγει με το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ δεύτερη και τρίτη θέση θα κερδίσουν έναν Core i7 6950X και ένα G.SKILL TridentZ Series 16GB (2 x 8GB) DDR4 4133 Memory kit αντίστοιχα.

[img_alt=Το HWBOT "ψάχνει" overclockers μέσα από νέο διαγωνισμό]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69653.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now