MetallicGR

Στα τέλη Σεπτέμβρη η NVIDIA GTX 1050

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στα τέλη Σεπτέμβρη η NVIDIA GTX 1050]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Η επερχόμενη Pascal "μικρού βεληνεκούς" θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες όμως σύμφωνα με πληροφορίες, η διαθεσιμότητα ίσως είναι αρχικά μικρή.

Οι πρώτες πηγές αναφέρουν πως παρά τη νέα κάρτα που θα έρθει στην αγορά στα τέλη Σεπτεμβρίου, η NVIDIA αντιμετωπίζει προβλήματα διαθεσιμότητας σε πολλές αγορές λόγω της υψηλής ζήτησης που έχουν οι νέες Pascal κάρτες γραφικών. Η οικογένεια αποτελείται μέχρι στιγμής από τρία μοντέλα, τις GTX 1080, GTX 1070 και την πιο πρόσφατα ανακοινωθείσα GTX 1060.

Το DigiTimes αναφέρει πως οι συνεργάτες της NVIDIA όπως ASUS, GIGABYTE, και MSI την πιέζουν για περισσότερα κομμάτια, κάτι που φαίνεται να δυσκολεύει την πράσινη. Ήδη πολλές GTX 1080 τίθενται εκτός στοκ σε αρκετά Ευρωπαϊκά καταστήματα ενώ το σκηνικό επαναλαμβάνεται και με τις GTX 1070 & GTX 1060.

Η GTX 1050 θα καλύψει το κενό στα χαμηλά στρώματα της NVIDIA όντας το αντίπαλο δέος των αντίστοιχων Polaris based καρτών γραφικών της AMD.

[img_alt=Στα τέλη Σεπτέμβρη η NVIDIA GTX 1050]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69735.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now