MetallicGR

Οι επιλογές αντικατάστασης του Samsung Galaxy Note 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι επιλογές αντικατάστασης του Samsung Galaxy Note 7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρία δηλώνει πως υπάρχουν μερικές επιλογές για όσους θέλουν να ανταλλάξουν το ολοκαίνουριο και προβληματικό phablet τους.

Μετά την ανάκληση του νέου flagship της Samsung λόγω της προβληματικής μπαταρίας του η οποία μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκραγεί η εταιρία αναφέρει πως οι κάτοχοί του μπορούν να λάβουν ένα Galaxy S7 ή S7 Edge με επιστροφή χρημάτων για αξεσουάρ που έχουν πάρει για το Note 7 είτε ένα Galaxy J series smartphone το οποίο οι κάτοχοι καλούνται να επιστρέψουν μόλις η ανανεωμένη έκδοση του Note γίνει διαθέσιμη.

Όσον αφορά αυτό, η Samsung αναφέρει πως σύντομα θα κυκλοφορήσει η "διορθωμένη" έκδοση στην αγορά που θα ξεχωρίζει από το σημάδι "S" στο κουτί.

[img_alt=Οι επιλογές αντικατάστασης του Samsung Galaxy Note 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69746.png[/img_alt]

[img_alt=Οι επιλογές αντικατάστασης του Samsung Galaxy Note 7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69745.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now