MetallicGR

Το PC οδήγησε τη Sony στη κυκλοφορία του PS4 Pro

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το PC οδήγησε τη Sony στη κυκλοφορία του PS4 Pro]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35609.jpg[/NEWS_IMG] Το... αναμενόμενο εκμυστηρεύτηκε εκπρόσωπος της Sony σε δήλωσή του σχετικά με τη νέα βελτιωμένη κονσόλα της Ιαπωνικής εταιρίας.

Η δημιουργία του PS4 Pro και η κυκλοφορία του σχετικά σύντομα στην αγορά σύμφωνα με τον Andrew House, τον επικεφαλής του τμήματος Sony Online Entertainment, δεν επηρεάστηκε από την εξίσου πρόσφατη ανακοίνωση του Project Scorpio της Microsoft ούτε από το λεπτότερο Xbox One, αλλά κυρίως λόγω της πλατφόρμας του PC, η οποία παρά τις μειωμένες πωλήσεις, φαίνεται πως συνεχίζει να αποτελεί "αγκάθι" για τη συγκεκριμένη αγορά των κονσολών.

Ο House αναφέρει πως υπάρχει μια συγκεκριμένη περίοδος στην οποία οι gamers αισθάνονται την ανάγκη να μεταβούν στο PC καθώς η ποιότητα των γραφικών στην εν λόγω πλατφόρμα ανεβαίνει με γρήγορους ρυθμούς. Μια κονσόλα με φρέσκο hardware απλά θα καθυστερήσει την εισροή των gamers στη πλατφόρμα του PC, κάτι που ακριβώς θέλει να επιτύχει με το νέο PS4 Pro. Φυσικά, και η εν λόγω κονσόλα έχει τη δική της "ημερομηνία λήξης" την οποία "εκμεταλλεύεται" η κοινότητα του PC με τις συνεχείς αναβαθμίσεις της. #PCMR.

[img_alt=Το PC οδήγησε τη Sony στη κυκλοφορία του PS4 Pro]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69755.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now