MetallicGR

Z270 & H270 Chipsets στο τέλος του έτους - Παραμένει το H110

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Z270 & H270 Chipsets στο τέλος του έτους - Παραμένει το H110]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel1.jpg[/NEWS_IMG] Αλλαγές με τη κυκλοφορία των Kaby Lake θα έχουμε, όπως ήδη γνωρίζουμε, και στις μητρικές, όμως το H110 chipset των entry level μητρικών θα παραμείνει.

Συγκεκριμένα το Z270 θα πάρει τη σκυτάλη από το Z170 που ήδη μετρά στην αγορά πάνω από έναν χρόνο υπηρεσίας ενώ μαζί του θα δούμε και ανανεωμένες H270 μητρικές, μια κίνηση που αντικατοπτρίζει αυτή που έγινε το 2014 με τους Devil's Canyon της Intel και το ταυτόχρονο λανσάρισμα των Z97 - H97 μητρικών για τη mainstream αγορά.

Το BenchLife έρχεται και πάλι για να συμπληρώσει τις πληροφορίες που ακούσαμε στο παρελθόν λέγοντας πως οι εν λόγω μητρικές θα φέρουν εγγενή υποστήριξη για το πρότυπο Thunderbolt 3 καθώς και τους 3D XPoint SSDs των Intel-Micron εκτός από την εξίσου εγγενή υποστήριξη των Kaby Lake CPUs. Φήμες επίσης αναφέρουν πως θα δούμε και επιπλέον γραμμές PCIe να τροφοδοτούνται από το chipset, κάτι που δεν ακούσαμε μέχρι σήμερα.

[img_alt=Z270 & H270 Chipsets στο τέλος του έτους - Παραμένει το H110]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69752.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έβγαζε καινούργιο Chipset θα την κράζαμε.:P

Για κάποιον που θα στήσει καινούργιο σύστημα μετά από Sandy/Ivy/Haswell μια χαρά είναι τα καινούργια Chipset και έτοιμα για τους Kaby αρχές του 2017.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now