MetallicGR

Η HP εξαγοράζει το τμήμα εκτυπωτών της Samsung

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η HP εξαγοράζει το τμήμα εκτυπωτών της Samsung]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35424.jpg[/NEWS_IMG] Η HP ψάχνει τη καινοτομία στον χώρο των εκτυπωτών με την εξαγορά του σχετικού τμήματος της Samsung έναντι $1.05 δις.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, η HP επιθυμεί με την εξαγορά αυτή να επαναπροσδιορίσει τον χώρο των εκτυπωτών που έχει μείνει στάσιμος εδώ κι πολλά χρόνια, ενώ θεωρείται ιδιαίτερα επικερδής, κάνοντας τζίρο $55 δισεκατομμύρια δολάρια. Με την εξαγορά η HP έρχεται για να αντικαταστήσει τους απλούς εκτυπωτές με τη τεχνολογία multifunction printer (MFP).

Η εξαγορά περιλαμβάνει τεχνολογίες που σχετίζονται με laser εκτυπωτές της Samsung καθώς και πολλές πατέντες και η είναι η πρώτη εξαγορά της HP, ως αυτόνομη πλέον εταιρία που αποκόπηκε πέρυσι από την Hewlett-Packard δημιουργώντας τις HP και Hewlett-Packard Enterprise. Η Samsung το περασμένο έτος είχε έσοδα $1.4 δις. και συνολικά κατέχει πάνω από 6500 πατέντες απασχολώντας περίπου 1300 εργαζόμενους με πείρα στη τεχνολογία laser εκτυπωτών.

[img_alt=Η HP εξαγοράζει το τμήμα εκτυπωτών της Samsung]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69808.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Φανταστικά, πάνε και οι εκτυπωτές samsung..ο hp εκτυπωτής μου για να εκτυπώσει μαύρο μου ζητάει κίτρινο...μάλλον θα ναι ακετζής [MENTION=771]sofos1990[/MENTION] τον θές?

Απορώ τι μπορείς να επαναπροσδιορίσεις σε έναν εκτυπωτή....

Link to comment
Share on other sites

Κατι προσπαθούν να κάνουν στις 2d εκτυπώσεις επειδή γίνεται χαμός στις 3d. H HP ήδη έχει μπει στους 3d με την MJF τεχνολογία.

Ίσως αρχίσουν να επιτρέπουν εκτύπωση σε πολλών ειδών επιφάνειες 2d (πλαστικό, ξύλο, ύφασμα) σε desktop type πολυμηχανήματα ή/και ειδικά μελάνια με εφέ.

Τώρα αν το τμήμα της samsung το πήρε για τις πατέντες μόνο θα φανεί. Πάντως υπάρχει χώρος για καινοτομία και περισσότερος χώρος για λογική και φθηνές λύσεις...

Link to comment
Share on other sites

Πάντως οι laser samsung μέχρι και soho υπερείχαν της hp και στην εγγύηση και στα features και στις τιμές. Κρίμα γιατί ο ανταγωνισμός γίνεται μικρότερος.... (Κάτοχος samsung laser πολυμηχανήματος)

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now