MetallicGR

Φωτογραφίες του νέου 'dev-friendly' Google Pixel smartphone

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Φωτογραφίες του νέου 'dev-friendly' Google Pixel smartphone]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Το πρώτο smartphone της "μετά-Nexus" εποχής ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Google το οποίο θα φέρει high end specs όπως τον Snapdragon 821 καθώς και 4GB RAM με developer friendly σχεδίαση.

Τα πρώτα renders της συσκευής βρίσκουν το δρόμο τους στη δημοσιότητα και απεικονίζουν μια συσκευή που ξεφεύγει από τη κλασική σχεδίαση που γνωρίζουμε από τα υπόλοιπα Nexus της Google. Η συσκευή εξακολουθεί να χρησιμοποιεί κορυφαίο hardware, ειδικά για τη κοινότητα των προγραμματιστών και όπως και σε κάθε γενιά θα δούμε και τουλάχιστον μια καινοτομία για να το ξεχωρίσει από τη προηγούμενη γενιά.

Έτσι ανάμεσα στα specs τους βρίσκουμε μια υποδοχή USB Type-C, άφθονη χωρητικότητα που ξεκινά από τα 32GB και δύο εκδόσεις με οθόνες από 5 ιντσών και πάνω, ικανοποιώντας έτσι πλήθος αγοραστών. Η 32GB έκδοση του Pixel λέγεται πως θα κοστίζει περί τα $499 κάτι που ήδη έχει αρχίσει να συζητείται από τη κοινότητα.

[img_alt=Φωτογραφίες του νέου 'dev-friendly' Google Pixel smartphone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69850.png[/img_alt]

[img_alt=Φωτογραφίες του νέου 'dev-friendly' Google Pixel smartphone]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69849.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now