MetallicGR

Και η Samsung ίσως "διώξει" το jack των ακουστικών

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Και η Samsung ίσως "διώξει" το jack των ακουστικών]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Η κίνηση της Apple να αφαιρέσει το jack των ακουστικών από το νέο iPhone 7 ήταν σίγουρα παράτολμη, όμως το ίδιο ίσως πράξει και η Samsung σύμφωνα με πηγές.

Η στροφή στο παρελθόν αποτελεί ήδη σήμερα θέμα συζήτησης σε πολλούς κύκλους χρηστών και όχι μόνο σε υποστηρικτές της Apple αλλά και στον χώρο του Android. Η Samsung, ένας αναγνωρισμένος κατασκευαστής επιτυχημένων smartphones (σ.σ. πλην του Galaxy Note 7) ίσως δημιουργήσει τη δική της υποδοχή ακουστικών, αφήνοντας πίσω τον τύπο των 3.5mm που θεωρείται standard στον ήχο εδώ και μερικές δεκαετίες.

Η Apple χρησιμοποιεί τη θύρα Lightning για τη σύνδεση των ακουστικών και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η Samsung ίσως σκαρφιστεί κάποια αντίστοιχα μοναδική υποδοχή για τα μελλοντικά της smartphones και μόνο για τη σύνδεση των ακουστικών. Εφόσον ακόμη ένας κολοσσός της αγοράς προβεί σε μια τέτοια κίνηση, αναμένεται μεγαλύτερη σύγχυση στην αγορά κυρίως από τη πλευρά των τελικών χρηστών μιας και οι κατασκευαστές θα βρεθούν μπροστά στην ευκαιρία δημιουργίας νέων αξεσουάρ για τις εν λόγω συσκευές.

[img_alt=Και η Samsung ίσως "διώξει" το Jack των ακουστικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69893.png[/img_alt]

[img_alt=Και η Samsung ίσως "διώξει" το Jack των ακουστικών]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69894.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αντί να δουν τα stereo ηχεία, τις διπλές κάμερες και το ois να γίνει πια στάνταρ σε όλα τα κινητά και κυρίως στις ναυαρχιδες αυτοί θα πάνε να αντιγραψουν την αφαίρεση του jack... Έλεος! Τα χειρότερα από τους χειρότερους.

Edited by Omerta
Link to comment
Share on other sites

:hehe: Έλα που 'σαι!

Όχι προς Θεού, δεν αντιγράφει...

Καχύποπτος είσαι - δηλαδή δεν μπορεί να είναι σύμπτωση; Βάρδα να ανατινάζονται τα iphone 7 να δεις μετά ποιος αντιγράφει :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now