MetallicGR

Samsung: Update θα "κλειδώνει" τη φόρτιση στο 60% στο Note 7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung: Update θα "κλειδώνει" τη φόρτιση στο 60% στο Note 7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Η Κορεάτικη εταιρία αναμένεται να λανσάρει ένα νέο update για τη συσκευή της, και για όσους εξακολουθούν αν χρησιμοποιούν το καθόλα προβληματικό Galaxy Note 7.

Στις 20 Σεπτεμβρίου η Samsung θα προωθήσει το νέο update στους κατόχους του εν λόγω smartphone, με στόχο τονμ περιορισμό των κρουσμάτων που αυξάνονται με εκθετικούς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες. Το update που θα κυκλοφορήσει για το λειτουργικό του θα σταματά τη φόρτιση της μπαταρίας στο 60% προς αποφυγή υπερθέρμανσης πρόκλησης φωτιάς σε αναπάντεχη στιγμή.

Σύμφωνα με επίσημες πηγές το update θα κυκλοφορήσει αρχικά στη κορεάτικη αγορά προτού περάσει και σε άλλες, και θα διατηρηθεί μέχρι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αντικατάστασης που έχει ξεκινήσει η Samsung για το Galaxy Note 7.

Link to comment
Share on other sites

Η μία πατάτα μετά την άλλη έρχεται από αυτή την εταιρεία ήθελα να ήξερα, ήταν πιο σημαντικό το θέμα που είχε δημιουργηθεί με τα VW αυτοκίνητα που ξεγελούσαν το σύστημα για την εκπομπή ρύπων από ότι αυτό με τα κινητά της Samsung το οποίο έχει να κάνει και με θέματα ασφάλειας. Γιατί στη πρώτη περίπτωση τα πρόστιμα ήταν τόσο χοντρά που η εταιρεία κόντεψε να πατώσει, εδώ γιατί δε συμβαίνει το ίδιο;

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να έχει πρόστιμο; Έβγαλε κάτι και η αντίδραση της ήταν άμεση παρόλο το μικρό ποσοστό. Και αντικαθιστά κιόλας τα κινητά

Ναι και έχουν προκληθεί τόσα ατυχήματα από αυτό. Τι σημασία έχει αν το έκανε ανάκληση; Εδώ κόσμος έχει τραυματιστεί και κάποιοι σοβαρά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now