MetallicGR

Ο πρώην lead designer του WoW δημιουργεί τη Bonfire Studios

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο πρώην lead designer του WoW δημιουργεί τη Bonfire Studios]http://www.hwbox.gr/images/news_images/strategy2.jpg[/NEWS_IMG] Το δικό του studio ανάπτυξης παιχνιδιών ιδρύει ο Rob Pardo, ο οποίος υπήρξε πρώην lead designer στο γνωστό παιχνίδι World of Warcraft, έχοντας παράλληλα αρκετά μεγάλο budget.

Τα Bonfire Studios είναι η νέα κίνηση του Rob Pardo στον χώρο των παιχνιδιών, ενώ σύμφωνα με το Δελτίο τύπου αρκετοί πρώην υπάλληλοι της Blizzard έχουν ταχθεί με το μέρος του. Ο Rob Pardo υπήρξε lead designer στο παιχνίδι WoW για πολλά έτη από την εποχή του πρώτου expansion The Burning Crusade ενώ η συμβολή του σε παιχνίδια όπως το τρίτο Warcraft μαζί και τα expansions του θεωρείται καταλυτική.

Ο Pardo έχει εξασφαλίσει παράλληλα και χορηγία 25 εκατομμυρίων από άλλους μεγάλους δημιουργούς της αγοράς όπως της Riot Games, που ευθύνεται για το MOBA League of Legends, ενώ περιμένουμε διακαώς τα πρώτα projects που θα κυκλοφορήσουν.

[img_alt=Ο πρώην lead designer του WoW δημιουργεί τη Bonfire Studios]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture69924.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now