MetallicGR

Νέα dev tools για το Jetson TX1 βελτιώνουν τις επιδόσεις

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα dev tools για το Jetson TX1 βελτιώνουν τις επιδόσεις]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia1.jpg[/NEWS_IMG] Η NVIDIA δημοσίευσε μια νέα έκδοση της σουίτας εργαλείων ανάπτυξης για τη πλατφόρμα της Jetson TX1 και το αξιοσημείωτο είναι πως υπόσχεται διπλάσιες επιδόσεις σε εργασίες deep learning!

Η εν λόγω πλατφόρμα κυκλοφόρησε αποκλειστικά για developers από την NVIDIA στα τέλη του περασμένου έτους και στόχο είχε να προσελκύσει το ενδιαφέρον όσων επιθυμούσαν να αναπτύξουν εφαρμογές που αργότερα θα εφαρμοστούν στον τομέα της αυτοκίνησης, αφήνοντας περιθώρια για τη δημιουργία οποιασδήποτε εφαρμογής. Η νέα έκδοση 2.3 συνοδεύεται και από πληθώρα εργαλείων για deep learning εφαρμογές, όπως το TensorRT, ενώ παρέχονται και CUDA-accelerated βιβλιοθήκες με βελτιστοποιήσεις ειδικά για το hardware της NVIDIA φέρνοντας υποστήριξη και για τη πιο πρόσφατη έκδοση CUDA 8.

Οι δυνατότητες deep learning της συγκεκριμένης πλατφόρμας μπορούν να αξιοποιηθούν για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με τη δημόσια ασφάλεια, τις έξυπνες πόλεις, τον κατασκευαστικό τομέα, τη γεωργία καθώς και τη μετακίνηση.

https://developer.nvidia.com/embedded/jetpack

[img_alt=Νέα dev tools για το Jetson TX1 βελτιώνουν τις επιδόσεις]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture69932.jpg[/img_alt]

[img_alt=Νέα dev tools για το Jetson TX1 βελτιώνουν τις επιδόσεις]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54876.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now