MetallicGR

Η Samsung ετοιμάζει τον νέο Exynos 8895

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Samsung ετοιμάζει τον νέο Exynos 8895]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Νέος επεξεργαστής που θα βρεθεί στην αγορά των high end smartphones αναμένεται με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως υψηλούς χρονισμούς και βελτιστοποιημένες ρουτίνες για επεξεργασία εικόνας.

Για την ώρα, η Apple φαίνεται να έχει το πάνω χέρι όσον αφορά την επεξεργαστική ισχύ του νέου iPhone, σύμφωνα πάντα με τις νεότερες φήμες που 'επιπλέουν' στο διαδίκτυο. Η Samsung ετοιμάζει και αυτή έναν νέο high end επεξεργαστή για smartphones και κατατάσσεται στη σειρά Exynos. Ο 8895 θα λειτουργεί σε συχνότητα πρωτοφανή για τα σημερινά δεδομένα, αγγίζοντας έως και τα 3GHz (3 δις υπολογισμούς ανά κύκλο ρολογιού) όμως θα ενσωματώνει ειδικές ρουτίνες για επιτάχυνση ορισμένων διεργασιών όπως επεξεργασία εικόνας, για έως και 70% ταχύτερα αποτελέσματα.

Φυσικά οι πληροφορίες συνοδεύονται και από τα απαραίτητα benchmarks και στη προκειμένη έχουμε τους αριθμούς από το Geekbench. Σε single thread tasks βλέπουμε το chip να καταφέρνει 2301 πόντους ενώ σε multi thread σενάρια χρήσης 7,019, αρκετά ψηλότερα από κάθε άλλο smartphone της αγορά συμπεριλαμβανομένου και του νέου iPhone.

[img_alt=Η Samsung ετοιμάζει τον νέο Exynos 8895]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture69951.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now