kain9951

Πρόβλημα με Google Chrome

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά! Πριν 2 ημέρες έστησα ένα νέο σύστημα και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον παραπάνω browser. Συγκεκριμένα είτε κλείνει μόνος του, είτε μου βγάζει το παρακάτω μύνημα ( Όπα, κάτι πήγε στραβά). Να ενημερώσω οτι αυτό το κάνει, είτε το συγχρονίσω με τον λογαριασμό μου, είτε εντελώς ελεύθερο απο addons. Η έκδοση είναι η τελευταία απ'ότι βλέπω. Δοκίμασα σχεδόν όλες τις λύσεις που βρήκα στο web αλλά τίποτα.

Yπάρχει περίπτωση να μην έχουν περαστεί σωστά οι drivers ή να χρειάζεται να κατεβάσω κάποιους extra;

Να προσθέσω ότι firefox λειτουργεί κανονικά, αν και μπορεί καμία στιγμή να μου ζητήσει να κάνω κάποια επαναφόρτωση.

Χαρακτηριστικά PC:

Intel Core I5-6500

Ram Hyper-x 8gb

Asrock B150 Pro4

gtgt.PNG

gtgt.PNG.acf19b7b639f673f8e3db95da1a3d96

Edited by kain9951
Link to comment
Share on other sites

Uninstall και σβήσιμο του φακέλου στο Appdata πριν βάλεις φρέσκια έκδοση δοκίμασε. Μου τα έκανε και μένα θυμάμαι κάποτε.

Επίσης δοκίμασε την 64bit έκδοση.

Εάν πάλι δε δεις φώς καθάρισε τη dns cache σου με το cmd > ipconfig /flushdns.

Link to comment
Share on other sites

Tα δοκίμασα φίλε μου, αλλα συνεχίζει να κλείνει μόνο του. Εντωμεταξύ, όταν τον προτοέστησα και είδα το πρόβλημα, του έκανα αμέσως format και πάλι δεν άλλαξε κάτι. Μπορεί να υπάρχει πρόβλημα στο Hardware που εμποδίζει την λειτουργία του;

Link to comment
Share on other sites

Φίλε La_MoRt, αυτό ήταν απο τα πρώτα πράγματα που είχα δοκιμάσει!

Στο λάπτοπ πάντως, έχω την παλιά έκδοση έκδοση 52.XX. Μιας και απο την σελίδα της google έρχεται σαν installer, υπάρχει δυνατότητα να πάρω τον browser με φλασάκι απο το λάπτοπ, να δοκιμάσω και μια παλιά έκδοση;

Link to comment
Share on other sites

Κάνω ένα stress test στο AIDA64, θα το αφήσω κάμποση ώρα, αν και μέχρι στιγμής (τρέχει κανένα 40λεπτο) δεν έχει εμφανιστεί κάτι.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με τους browsers ( παρόμοια shut down μπορεί να κάνει καμμία φορά και ο mozilla), λογικά θα κάνω αύριο ένα 3ο φορμάτ και αν δεν αλλάξει κάτι απο Δευτέρα πάει τεχνικό..

Link to comment
Share on other sites

Spotify, Steam χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Μετά το AIDA64 έκανα άλλο ένα clean install των Windows 10, και δυστυχώς δεν κράτησα το αρχείο ( πάντως δεν έδειξε τίποτα ανησυχητικό). Υπάρχει περίπτωση να μήν έχει γίνει σωστή εγκατάσταση των drivers της μητρικής, μιας και τα Windows περάσανε τους δικούς τους κατ'ευθείαν;

Link to comment
Share on other sites

Kαλησπέρα και νέο update επί του θέματος. Πέρασα τους drivers της μητρικής, και βρήκα μια λύση για το θέμα, πηγαίνοντας στο Programm Files και μετονοάζοντας το google.exe.

Αυτό δούλεψε, αν και σήμερα, μετά απο νέο update ( αυτή την φορά στα Intel Graphics και Windows Defender) μου ξανακάνει τα ενοχλητικά crashes. Να αναφέρω συμβένουν κυρίως σε youtube videos.

Link to comment
Share on other sites

Eίναι όλα τικαρισμένα φίλε! Αύριο λέω να μεταφέρω τον SSD που έχω το λειτουργικό απ'το PC στο λάπτοπ ώστε να δω θα παίζει και εκεί το ίδιο πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now