MetallicGR

Νέο milestone για το League of Legends: 100 εκ. η ενεργή βάση

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέο milestone για το League of Legends: 100 εκ. η ενεργή βάση]http://www.hwbox.gr/images/news_images/moba2.jpg[/NEWS_IMG] Η Riot Games ανακοίνωσε πως έφτασε σε νέο ρεκόρ με την ενεργή βάση να ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια παίκτες.

Ο συνιδρυτής της Riot Games, Brandon “Ryze” Beck, ανέφερε πως εδώ και όλα αυτά τα χρόνια, η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού έχει βάλει τον καλύτερό της εαυτό στη δημιουργία ενός από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια. Κι όμως, το League of Legends αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα MOBA, έχοντας μια βάση παικτών διάφορων ηλικιών ενώ επισημαίνεται πως υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που παίζουν LoL παρά βλέπουν τηλεόραση, δεδομένα που φυσικά αφορούν ολόκληρο τον κόσμο.

Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του τίτλου κερδίζει ανά έτος περί τα $1 δις USD και παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι διατίθεται εντελώς δωρεάν, εκμεταλλεύεται το in game περιεχόμενο που πωλείται όπως skins, ήρωες και διάφορα boost που σκοπό έχουν να επαυξήσουν την εμπειρία gaming. Επιπλέον, με την αύξηση των eSports και την είσοδό του στο συγκεκριμένο τομέα πριν από μερικά χρόνια, το League of Legends σίγουρα δε περνά απαρατήρητο από τον χάρτη των δημοφιλέστερων online παιχνιδιών της αγοράς.

[img_alt=Νέο milestone για το League of Legends: 100 εκ. η ενεργή βάση]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture69962.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now