MetallicGR

Βάλτε Android 6 Marshmallow στο PC!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Βάλτε Android 6 Marshmallow στο PC!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/android.jpg[/NEWS_IMG] Μέσω του Android-x86 project μπορείτε να τρέξετε ένα από τα πιο σύγχρονα λειτουργικά συστήματα Android στον υπολογιστή.

Το Android-x86 ανακοίνωσε τη πρώτη stable έκδοση του Marshmallow και πιο ειδικά της έκδοσης Android 6.0.1 με τα τελευταία security patches της Google. Επιπρόσθετα, στο build βρίσκεται και η πιο πρόσφατη έκδοση του kernel, 4.4.20 ενώ έχει προστεθεί και υποστήριξη HDMI audio. Στο OS υπάρχει κανονικός κέρσορας και όχι η λευκή μπίλια όπως όταν τρέχουμε τα developer settings, ενώ επισημαίνεται πως η εμφάνιση είναι στα πρότυπα της vanilla, aka AOSP έκδοσης.

Παρά το stable στο release, οι άνθρωποι του Android-x86 αναφέρουν πως χρήστες Skylake iGPU ίσως δουν προβλήματα στο rendering όταν τρέχουν τη προεγκατεστημένη εφαρμογή για σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Το Android-x86 project έχει δει τεράστια άνοδο τη τελευταία περίοδο και η προσπάθεια που κάνουν για να φέρουν το Android σε πλήθος hardware πλην των ARM chips είναι αρκετά αξιόλογη.

[img_alt=Βάλτε Android 6 Marshmallow στο PC!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture69975.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now