MetallicGR

Το Story Trailer του Call of Duty: Infinite Warfare

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Story Trailer του Call of Duty: Infinite Warfare]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps5.jpg[/NEWS_IMG] Η σειρά Call of Duty δεν είναι μόνο το multiplayer κομμάτι της, μιας και το βασικό campaign μπορεί να κρατήσει αρκετές ώρες συντροφιάς στους επίδοξους φίλους του παιχνιδιού.

Μάχες στο διάστημα, οδομαχίες και πολλά ακόμα φαίνεται πως μας επιφυλάσσει το νέο Infinite Warfare με βάση το νέο trailer που ήρθε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ώρες. Μετά από μερικές αιφνιδιαστικές επιθέσεις στις δυνάμεις του UNSA ο υπολοχαγός Nick Reyes θα πρέπει να πάρει τον έλεγχο του σκάφους Retribution, το οποίο τυγχάνει να είναι ένα από τα τελευταία που έχει απομείνει στην ανθρωπότητα.

Το σενάριο εξελίσσεται σε κάθε γωνιά του κόσμου και σε αυτό θα δούμε αρκετούς... κακούς, έτοιμους να πέσουν από τα αδίστακτα όπλα του Reyes. Το Trailer ακολουθεί, ενώ αξίζει να θυμίσουμε πως ο τίτλος κυκλοφορεί επίσημα τον Νοέμβριο.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/y_RI3bZhU50" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Το Story Trailer του Call of Duty: Infinite Warfare]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture63245.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Νταξ, ίσως βαρέθηκε ο κόσμος να ασχολείται με την πάρτη του...χεχεψεχε

Η κατρακύλα συνεχίζεται http://www.statista.com/statistics/321374/global-all-time-unit-sales-call-of-duty-games/

μόνο που αυτή τη φορά ίσως τους σώσει το Remastered. Πάντως αν το COD4 Remastered το έδιναν και ξεχωριστά, τότε θα φαινόταν ακόμα περισσότερο η δυσαρέσκεια του COD fan.

Edited by stavros
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now