MetallicGR

Εργαλεία για porting εφαρμογών στο Windows Store από τη Microsoft

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Εργαλεία για porting εφαρμογών στο Windows Store από τη Microsoft]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft θέλει να φέρει πολλές από τις εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για το περιβάλλον του desktop, στο Windows Store και στη Universal Windows Platform.

Η ιδέα που ξεκίνησε στο περασμένο Build 2016 υλοποιείται δειλά δειλά με τη προτροπή της Microsoft. Μέσω του Desktop App Converter ο εκάστοτε developer μπορεί να φέρει την εφαρμογή που έχει γράψει για εκτέλεση στο κλασικό περιβάλλον των Windows, στο Windows Store και στη Universal Windows Platform, με στόχο τη μετατροπή όχι μόνο εφαρμογών, αλλά και παιχνιδιών μακροχρόνια.

Πλέον, το πρόγραμμα θα επιτρέψει και σε τρίτους developers να φέρουν τις εφαρμογές τους στο Windows Store με μεγαλύτερη ευκολία ακόμη και εάν προέρχονται από τη mobile πλατφόρμα. Ο "μετατροπέας" θα γίνει διαθέσιμος και στο Windows Store άμεσα ενώ περισσότερες πληροφορίες έχουν δημοσιευθεί εδώ.

[img_alt=Εργαλεία για porting εφαρμογών στο Windows Store από τη Microsoft]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture69983.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now