MetallicGR

Το AMD FreeSync έρχεται και στις τηλεοράσεις μας!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το AMD FreeSync έρχεται και στις τηλεοράσεις μας!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Το FreeSync της AMD θα μεταβεί και στις πρώτες τηλεοράσεις σε κάποια φάση δήλωσε ο επικεφαλής του Radeon Technologies Group Raja Koduri.

Το χαρακτηριστικό '>FreeSync βρίσκεται ήδη στο εσωτερικό αρκετών οθονών της αγοράς, αλλά και φορητών υπολογιστών και στόχο έχει να αποτρέψει το tearing προσφέροντας έτσι πιο ομαλό framerate εφόσον η GPU μπορεί να το υποστηρίξει. Η τεχνολογία είναι ανοικτού κώδικα και διαθέσιμη για όποιον κατασκευαστή επιθυμεί να την ενσωματώσει στα προϊόντα του.

Οι τηλεοράσεις είναι ένας τομέας όπου το FreeSync δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του, όμως λόγω των βελτιωμένων κονσολών όπως το PlayStation 4 Pro έχουν πλέον τη δυνατότητα να προβάλλουν περιεχόμενο σε υψηλότερα καρέ, καθιστώντας το FreeSync ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό για το... σαλόνι!

[img_alt=Το AMD FreeSync έρχεται και στις τηλεοράσεις μας!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums904-picture69984.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now