MetallicGR

Η Google προσφέρει έως $200.000 σε όποιον βρει bugs στο Android!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Google προσφέρει έως $200.000 σε όποιον βρει bugs στο Android!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/google.jpg[/NEWS_IMG] Η Google προσκαλεί φίλους και μη του λειτουργικού συστήματος Android, σε ένα κυνήγι.. bugs με έπαθλο $200.000.

θέλοντας να αυξήσει περισσότερο την ασφάλεια του λειτουργικού συστήματος Android, η Google ανακοίνωσε το Project Zero, το οποίο προσκαλεί hackers και ερευνητές σε έναν διαγωνισμό για την εύρεση bugs με έπαθλο $200.000. Το κίνητρο είναι αρκετά μεγάλο για να δικαιολογήσει τη συμμετοχή αρκετών χρηστών ενώ εκτός της πρώτης θέσης, έπαθλα θα δοθούν και σε άλλους δύο που συμπληρώνουν τη τριάδα με 100k και 50K αντίστοιχα!

Το κίνητρο έχει και ένα ρίσκο για την εταιρία μιας και εφόσον ο υποτιθέμενος hacker/ερευνητής βρει μια σοβαρή τρύπα ασφαλείας, έχει την ελευθερία να τη γνωστοποιήσει σε τρίτες πηγές, προκαλώντας μεγαλύτερο κακό σε ολόκληρη τη κοινότητα. Οι συμμετοχές θα πρέπει να περιλαμβάνουν μια πλήρη περιγραφή του τρόπου λειτουργίας του exploit τους για να θεωρηθούν έγκυρες και περισσότερα δίνονται στο επίσημο blog της Google.

[img_alt=Η Google προσφέρει έως $200.000 σε όποιον βρει bugs στο Android!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70002.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now