MetallicGR

Canon Eos M5: Η Compact... DSLR της αγοράς

Recommended Posts

Ανασχεδιασμένη mirrorless camera που δείχνει τη διάθεση της εταιρίας για τη συγκεκριμένη αγορά, έχοντας για σύμμαχο την πολυετή εμπειρία της.

Η εν λόγω φωτογραφική αποκαλύφθηκε επίσημα πριν από μερικές ημέρες στην έκθεση Photokina στη Κολονία της Γερμανίας. Το νέο μέλος της οικογένειας EOS M έρχεται με περισσότερα χαρακτηριστικά που για αρκετό καιρό ζητούσε η κοινότητα όπως ενσωματωμένο 2.36-million-dot electronic viewfinder. Η κάμερα ενσωματώνει τον φακό EF-M 18-150mm με f/3.5-6.3 και με αισθητήρα 24.2-megapixel τύπου APS-C CMOS καθώς και τον επεξεργαστή εικόνας DIGIC 7 Image Processer με διαθέσιμες τιμές ISO από 100 έως 25,600.

Η πρόταση της Canon συνοδεύεται από πολλές ευκολίες για πιο άμεσες φωτογραφήσεις, ένα στοιχείο που τροφοδοτεί την αγορά των compact μηχανών, ενώ μέσω της ασύρματης σύνδεσης Bluetooth, μπορεί να συνδεθεί με ένα smartphone για μεταφορά φωτογραφιών. Η EOS M5 μπορεί να συλλάβει βίντεο ανάλυσης Full HD στα 60FPS σε τύπο αρχείου MP4 ενώ εξοπλίζεται με digital image stabilization τεχνική και οθόνη 3.2 ιντσών LCD για τη προεπισκόπηση. Φυσικά τα πρότυπα σύνδεσης Wi-Fi και NFC δίνουν το παρών και ολοκληρώνουν έτσι τη πρόταση της Canon για τη πιο... "ψαγμένη" mainstream αγορά φωτογραφικών.

Η προτεινόμενη τιμή της ξεκινά από τα $980 για το σώμα μόνο και μπορεί να φτάσει μέχρι και τα $1479 με τη προσθήκη ενός φακού 18-150mm. Τέλος, η διαθεσιμότητα για το σώμα μόνο θα ξεκινήσει από τον Νοέμβριο ενώ οι υπόλοιπες εκδόσεις της θα έρθουν στην αγορά έναν μήνα μετά.

 

70006.jpg

 

70005.jpg

 

70008.jpg

 

70010.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now