MetallicGR

100 εκ. iPhone 7 στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους

Recommended Posts

[NEWS_IMG=100 εκ. iPhone 7 στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Η Apple έχει αυξήσει τις παραγγελίες SoC και υπόσχεται να διαθέσει πολλά περισσότερα iPhones στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με δεδομένα που έρχονται από το DigiTimes, η Apple αυξάνει τη παραγωγή iPhone και μέχρι το τέλος του έτους, ενδέχεται να δούμε έως και 100 εκατομμύρια συσκευές να διατίθενται στην αγορά. Ως εκ τούτου, οι προβλέψεις για 80 με 85 εκ. που έκαναν διάφοροι αναλυτές του χώρου φαίνεται πως πέφτουν "ελάχιστα έξω".

Λέγεται μάλιστα πως αρχικά, ο αριθμός των παραγγελιών ήταν περίπου 15 με 25% μικρότερος από το iPhone 6s πέρυσι, κάτι που σημαίνει πως μετά την αποκάλυψη υπήρξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την αγορά. Τέλος, η πραγματική ζήτηση για το νέο handset της Apple θα ξεκαθαρίσει κάποια στιγμή στα μέσα Οκτωβρίου.

[img_alt=100 εκ. iPhone 7 στην αγορά μέχρι το τέλος του έτους]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture69524.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now