MetallicGR

13 εκ. gamers έπαιξαν την open beta του Battlefield 1

Recommended Posts

[NEWS_IMG=13 εκ. gamers έπαιξαν την open beta του Battlefield 1]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps2.jpg[/NEWS_IMG] Με μεγάλη επιτυχία σύμφωνα με την EA Games στέφθηκε η open beta του παιχνιδιού Battlefield 1 με συνολικά 13.2 εκατομμύρια παίκτες.

Η beta μπορεί να περιλάμβανε λίγες επιλογές παραμετροποίησης έδωσε μια πρώτη γεύση σε όσους επιθυμούν να προ-αγοράσουν το παιχνίδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του που έχει οριστεί στις 21 Οκτωβρίου από το Origin για τη πλατφόρμα του PC καθώς και στις κονσόλες. Η beta ήταν πιο επιτυχημένη και από άλλους τίτλους όπως το Overwatch της Blizzard που συγκέντρωσε μόλις 9.7 εκατομμύρια παίκτες.

Μαζί με το πέρας της open beta η EA μοιράζεται και ορισμένα insights με πράγματα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της μιας περίπου εβδομάδας. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν 29 εκ. melee kills, 13 εκ. kills από το θωρακισμένο τρένο, 24 εκ. road kills και πάνω από 62 εκ. σκοτώθηκαν από τους καβαλάρηδες. Μάλιστα θα αντιμετωπίσει ορισμένα φαινόμενα balancing σε χαρακτήρες και οχήματα όπως το light tank στη πλήρη έκδοση του game.

[img_alt=13 εκ. gamers έπαιξαν την open beta του Battlefield 1]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70012.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now