MetallicGR

Όλα τα DLC του Battlefield 4 δωρεάν μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Όλα τα DLC του Battlefield 4 δωρεάν μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps1.jpg[/NEWS_IMG] Η EA Games... τρελάθηκε και χαρίζει όλα τα DLC για το Battlefield 4 με το μόνο που μένει είναι να μπείτε στο Origin από το PC και να ολοκληρώσετε τη συλλογή!

Το Battlefield 1 βρίσκεται στη γωνία και ετοιμάζεται να πάρει τη σκυτάλη από το Battlefield 4, το οποίο θεωρείται ο πραγματικός τους πρόγονος του επερχόμενου BF1 στις 21 Οκτωβρίου. H EA τις περασμένες εβδομάδες έδινε δωρεάν ανά διαστήματα και από ένα DLC του Battlefield 4, και το μόνο που έπρεπε να κάνει ο χρήστης, ήταν να αποκτήσει τον base τίτλο στη τιμή των 9.99?. Η προσφορά έληξε, όμως η εταιρία έδωσε άλλη μια ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να πάρουν ολόκληρη τη σειρά, ή για να την ολοκληρώσουν, όπως στη περίπτωση του γράφοντα.

Έτσι μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου δίνονται όλα τα DLC της παρακάτω εικόνας από το πρόγραμμα Origin PC της EA. Η προσφορά ισχύει όχι μόνο για το PC αλλά και για τις παρακάτω κονσόλες: Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3.

Όλα εκτός του Premium Membership

[img_alt=Όλα τα DLC του Battlefield 4 δωρεάν μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70013.jpg[/img_alt]

[img_alt=Όλα τα DLC του Battlefield 4 δωρεάν μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70011.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now