MetallicGR

Apple iPhone 7: Will it Bend?

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Apple iPhone 7: Will it Bend?]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35029.jpg[/NEWS_IMG] Το handset της Apple υποβάλλεται σε σκληρά test αντοχής που δοκιμάζουν και αυτή του... θεατή!

Ο YouTuber JerryRigEverything επιθυμεί να απαντήσει στην ερώτηση που γεννήθηκε με το iPhone 6 πριν από περίπου ενάμιση χρόνο υποβάλλοντας το πιο πρόσφατο handset της εταιρίας σε σκληρό test με διάφορα εργαλεία. Στο βίντεο βλέπουμε το iPhone 7 να αντέχει σχεδόν όλες τις προκλήσεις και ιδίως του bend testing, με την Apple να μαθαίνει από τα λάθη του παρελθόντος.

Η Apple αναφέρει πως στο πλήκτρο home αλλά και στο κάλυμμα της κάμερας έχει τοποθετήσει ζαφειρένιο γυαλί σε αντίθεση με κάποιο άλλο υλικό κάνοντάς το ιδιαίτερα ανθεκτικό. Μπορεί όντως να είναι αρκετά πιο ανθεκτικά από το παρελθόν κατά το βίντεο, όμως ο JerryRigEverything διαφωνεί λέγοντας πως κανονικά το συγκεκριμένο γυαλί θα έπρεπε να αντισταθεί σε έως και 9 διαφορετικές πιέσεις στην επιφάνεια. Κατά τη διάρκεια του bend test, βλέπουμε και την ύπαρξη μιας ειδικής κόλλας ανάμεσα στο σώμα και την οθόνη που κάλλιστα μπορεί να αποτελεί υλικό στεγανοποίησης.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/0vYfAqEyGV0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=Apple iPhone 7: Will it Bend?]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70017.jpg[/img_alt]

[img_alt=Apple iPhone 7: Will it Bend?]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70016.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now