MetallicGR

ASUS ROG: Νέο Centurion 7.1 gaming headset

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASUS ROG: Νέο Centurion 7.1 gaming headset]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rog.jpg[/NEWS_IMG] Ένα πραγματικό gaming headset 7.1 καναλιών αποκάλυψε η ASUS ROG για τους απαιτητικούς του είδους.

Το Centurion 7.1 θα γίνει διαθέσιμο μέσα στον Οκτώβριο και σχεδιάζεται - όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η ASUS - για επαγγελματίες και hardcore gamers. Τα ακουστικά εφοδιάζονται με USB σταθμό με αποκλειστικά πλήκτρα ελέγχου καθώς και το πρόγραμμα Sonic Studio για επιπλέον παραμετροποίηση του ήχου (EQ, level balance, posisional overlays). Σημειώνεται ότι το headset δημιουργήθηκε για τα 10 χρόνια λειτουργίας του brand Republic of Gamers και έτσι φέρει τη τεχνολογική υπεροχή της ASUS.

Οι drivers των ακουστικών έχουν απόκριση 20Hz–20kHz και έχουν μέγεθος 40mm, ενώ εκτός από τα βασικά, υπάρχουν και subwoofers ίδιας διαμέτρου, κεντρικά μεγάφωνα 30mm, πίσω 20mm και πλαϊνά 20mm. Το μικρόφωνο των Centurion είναι εύκαμπτο και αφαιρούμενο από το σώμα των ακουστικών. Εκτός από αυτό, μικρόφωνο διαθέτει και το USB Audio Station με Noise cancellation που αγγίζει το 90%. Η προτεινόμενη τιμή των Centurion στην αγορά της Αγγλίας, ανέρχεται στα £209.99 και η διαθεσιμότητά τους ξεκινά άμεσα.

<iframe width="800" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/rTQhyvaM99E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

[img_alt=ASUS ROG: Νέο Centurion 7.1 gaming headset]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums813-picture70015.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now